Virtual tour

Virtuele tour door deze prachtige Gooische villa

Deze prachtige Gooische Villa is gelegen in een bosrijke omgeving in het Gooische Laren. Het rieten dak, de witte muren en fraaie details kenmerken de traditionele, landelijke Gooische Stijl. Voor het interieur is er gebruik gemaakt van levendige kleuren, rijke materialen en markante details, welke zorgen voor een eerlijke, luxe en elegante uitstraling.

FORMANI X Bertran Beerbaum
Het deur-, raam- en meubelbeslag van de FORMANI TENSE series by Betram Beerbaum is zowel binnen als buiten toegepast en creëert een harmonieus geheel tussen elke ruimte in de woning. Bertram Beerbaum’s design filosofie omvat het ontwerpen van producten op een functionele en natuurlijke manier. Elk product dat hij ontwerpt moet stevig, chique en tijdloos zijn en evenzeer een vleugje wijsheid bevatten. Functionele producten met een verrassende draai. Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische ‘TENSE’-collectie.

De TENSE hardware serie
Het ontwerp van de FORMANI TENSE series vormt letterlijk een brug tussen een rond en een rechthoekig deel. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt en overal op een unieke manier samenkomt met het handvat. Dit resulteert in een uniek, duidelijk, stoer, maar bovenal chique design. Deze functionele, doch verassende series is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag.

FORMANI TENSE by Bertram Beerbaum serie
De TENSE serie is een totaal concept, bestaande uit deurbeslag, raambeslag, en meubelbeslag en andere accessoires. Wil je meer te weten komen over onze hardware series? Vraag onze catalogus hier aan of bekijk onze collectie pagina.

Meer inspiratie?

Onze referenties en stories

Wishlist login

of maak een Wishlist account

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en minimaal 1 hoofdletter en kleine letter bevatten.