Formani news
Home

Formani Tense series by Bertram Beerbaum Reference Project (press play)

Referentie project Formani Tense hardware series by Bertram Beerbaum
Deze prachtige Gooische Villa is gelegen in een bosrijke omgeving in het Gooische Laren. Het rieten dak, de witte muren en fraaie details kenmerken de traditionele, landelijke Gooische Stijl. Voor het interieur is er gebruik gemaakt van levendige kleuren, rijke materialen en markante details, welke zorgen voor een eerlijke, luxe en elegante uitstraling. Het deur-, raam- en meubelbeslag van de Formani Tense series by Betram Beerbaum is zowel binnen als buiten toegepast en creëert een harmonieus geheel tussen elke ruimte in de woning.

De Tense hardware series
Het ontwerp van de Formani Tense series vormt letterlijk een brug tussen een rond en een rechthoekig deel. Het hart van het ontwerp is de cilindrische nek, die in ieder ontwerp de basis vormt en overal op een unieke manier samenkomt met het handvat. Dit resulteert in een uniek, duidelijk, stoer, maar bovenal chique design. Deze functionele, doch verassende series is een totaalconcept voor deur-, raam- en meubelbeslag.

FORMANI x Bertram Beerbaum
Bertram Beerbaum’s design filosofie omvat het ontwerpen van producten op een functionele en natuurlijke manier. Elk product dat hij ontwerpt moet stevig, chique en tijdloos zijn en evenzeer een vleugje wijsheid bevatten. Functionele producten met een verrassende draai. Deurbeslag moet mooi zijn en prettig in de hand liggen, en het ontwerp moet in harmonie zijn met de architectuur van een pand. Een inspirerende ontmoeting met Bertram Beerbaum leidde al gauw tot spannende, nieuwe ideeën voor deurbeslag en uiteindelijk tot de fantastische ‘Tense’-collectie.

Bent u geïnteresseerd in de INC of ARC series en ontvangt u graag meer informatie? Klik dan hier.