German Design Award 2020

Onze ARC hardware collectie wint GDA 2020

De nieuwe ARC deurkruk, ontworpen door internationaal gerenommeerde design studio Studio Piet Boon en uitgegeven door fabrikant van deur-, raam- en meubelbeslag FORMANI, heeft de German Design Award 2020 gewonnen in de categorie “Excellent Product Design”. De jury roemt het welgevormde ontwerp vanwege zijn tijdloze en elegante eigenschappen die bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

ARC deurkruk wint German Design Award 2020

De design van de ARC by Piet Boon hardware serie

Geleid door strakke lijnen en geometrische vormen, wordt de nieuwe FORMANI by Piet Boon ARC hardware serie gedefinieerd door zijn no-nonsense uitstraling. Het unieke silhouet is ontstaan door een cilindervolume exact door de helft te delen. Dit geeft de ARC zijn kenmerkende vlakke zijde en een zijde die wordt gekenmerkt door een boog – waaraan de ARC zijn naam dankt. De winnende deurkruk maakt deel uit van de complete ARC hardware serie, bestaande uit deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en overige accessoires. De evenwichtige serie zal beschikbaar zijn in satin stainless steel en PVD mat zwart, waardoor het geschikt is voor ieder interieur.

Twee nieuwe hardware series: INC & ARC

De winnende deurkruk is één van de twee nieuwe hardware series van FORMANI en Piet Boon. De lancering van de nieuwe INC & ARC hardware series vierde de unieke tienjarige samenwerking tussen FORMANI en Studio Piet Boon. De INC serie mocht eerder al een design award in ontvangst nemen (Red Dot Design Award 2019). De twee awardwinnende series volgen hiermee de succesvolle ONE en TWO hardware series op, die tot op heden in 45 landen worden verkocht.

Meer informatie?
De INC en ARC hardware series zijn een totaalconcept, bestaande uit deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag en aanvullende accessoires.
Ontdek meer over onze award winnende producten of vraag onze catalogus aan.

Catalogus aanvragen

Bekijk alle award winnende producten

Meer inspiratie?

Onze referenties en stories

Wishlist login

of maak een Wishlist account

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en minimaal 1 hoofdletter en kleine letter bevatten.