Formani stories
Overzicht

Maastricht UMC+ ziekenhuis (basics series) Maastricht, Nederland

715 BEDS AND 4.000 STUDENTS

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ is de overkoepelende naam voor de samenwerking tussen het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) en de Universiteit Maastricht (UM). In dit academische ziekenhuis met 715 bedden werken circa 7.000 mensen en 4.000 studenten.

FULL OF HEALTH

De kerntaken van Maastricht UMC+ zijn patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Het ziekenhuis maakt deel uit van de Brightlands Health Campus en onderscheidt zich (inter)nationaal door de focus op preventie. Er is dus aandacht voor meer dan alleen gezondheidsherstel.

WHEN IT GETS TOUGH

Het Maastricht UMC+ koos voor de doorware uit de Basics collectie van FORMANI®. De speciaal voor het ziekenhuis ontwikkelde Basics Solide serie, is een antwoord op het intense en soms hardhandige gebruik waaraan beslag in een dergelijke omgeving dient te voldoen, denk alleen al aan bedden die in een ziekenhuis langs deuren schuren.

SOLID DOORWARE

De Basics Solide serie is gemaakt uit extra dikwandig buismateriaal en voorzien van een massieve, ofwel solide, nek op een 3mm dik schild. De bevestiging van de kruk op een schild met speciale glijlagers garandeert langdurig geruisloos gebruik. Stevige M5 bouten zien toe op een degelijke bevestiging. De kwaliteiten van deze serie blijven niet onopgemerkt. Er zijn steeds meer gezondheidscentra en scholen die vanwege het duurzame karakter voor deze serie van FORMANI® kiezen.