Formani stories
Overzicht

Villa (ferrovia series) Pasadena Bay, New Zealand

COLONIAL RESIDENCES

In Pasadena Bay staan enkele prachtige houten vakantiehuisjes die het gevoel geven alsof de tijd heeft stilstaan. De cluster van huisjes doet denken aan de vroeg-koloniale nederzettingen aan de Nieuw Zeelandse kust.

FEEL THE CONNECTION

De iconische spitse boog doorbreekt het weidse uitzicht en kijkt uit over een fantastisch landschap, dat als het ware wordt omlijst door de boog. De overdekte veranda en het terras gaan naadloos op in de natuurlijke omgeving en de meubels kunnen worden verschoven zodat bezoekers in de zon en toch beschut kunnen zitten.

THAT MARITIME FEELING

De combinatie van behandeld architecturaal metaal, decoratieve verlichting en hardware in een subtiele maritieme stijl past perfect bij de handvervaardige vormen en versterkt het lokale gevoel. Deze eigentijdse interpretatie van een historische woning van de hand van ontwerper Christian Anderson versterkt de bijzondere charme en het karakter van Pasadena Bay.

SUBTILE FINISH

Ontwerper Christian Anderson koos voor de Ferrovia-collectie vanwege haar tijdloze en klassieke stijl. Deze stijl draagt bij aan het kustgevoel van de huisjes, iets wat bovendien verder wordt versterkt door de subtiele lijnen van de geborsteld roestvast stalen afwerking.