Formani stories
Overzicht

Stadskantoor (timeless serie) Barcelona, Spanje

SPAINS MOST EXPENSIVE

Palau Malagrida is een stijlvol gebouw gelegen aan de statige Passeig de Gràcia. De avenue is meer dan een kilometer lang en de duurste van Spanje. Hier zijn enkele van de meest gevierde architectonische objecten van Barcelona gelegen. Palau Malagrida, vernoemd naar de familie die het gebouw in 1906 liet bouwen, mag zich tot die objecten rekenen.

SPECTRUM OF MODERNISM

Palau Malagrida is een schoolvoorbeeld van modernisme. Met de bewoners door de jaren heen verloor het gebouw aan rijke, authentieke elementen. Bij de start van de reconstructie in 2014 werd de begane grond omgetoverd tot 500 m2 vastgoed en designspectrum.

ARTISTIC TOUCH

Bij de reconstructie van het gebouw stond het herstellen, behouden en verheffen van de artistieke en architectonische Catalaanse modernistische stijl centraal. Het ruimtelijk spel is daarbij een belangrijk element.

EMPOWERING DOORWARE

Architect Marta Casas koos voor dit project voor de elegantie van de Timeless-serie van FORMANI®. De esthetische vormgeving van de serie sluit aan bij de filosofie van het project om de architectonische herkomst naar de toekomst te verheffen.