Villa 't gooi

Het ontwerpen van een villa met een eigentijds karakter

Een huis ontwerpen dat binnen het geldende bestemmingsplan de opdrachtgever gelukkig maakt, is voor Kabaz de ultieme uitdaging. De opdrachtgever had een modern, strak huis voor ogen met een vriendelijke uitstraling. De bouwvlek van de villa in Laren kende echter een paar lastige beperkingen. Het combineren van de wensen met de mogelijkheden van de kavel resulteerde in een huis dat als een maatpak past.

FORMANI referentie project - Villa 't Gooi
Fotografie door Merijn Roest & Peter Baas

Stevige luxe

Natuurlijke, gedurfde materialen komen in de villa terug. Het mat zwarte deurbeslag in combinatie met de witte, houten deuren geeft de entree naar de eetkamer aan de voorzijde van de villa een luxe en stoere uitstraling.

Het stoere karakter van de TENSE-serie loopt als een rode draad door het huis. Een sterk stukje hardware dat verschillende materialen en ruimtes verbindt.

 

Zwarte deurkruk op schild
BB104 deurkruk op schild mat zwart
Keuken referentie project Villa 't Gooi
Zwarte deurkruk op rozet
Zwarte trek deurkruk
Zwarte kastknoppen
trek deurkruk zwart
Zwarte deurkruk op rozet
BB100 deurkruk op rozet mat zwart

Architectural art

Het fraaie uitzicht aan de achterkant speelde een belangrijke rol bij het ontwerp. Hier bevinden zich de living en de woonkeuken. Waar de rietenkap bijdraagt aan een warm gevoel, zorgt de openhaard in de fraaie kastenwand in de keuken voor geborgenheid binnenshuis.

Wijn en hout. Ze vormen de basis van de wijnkelder annex proeflokaal in het souterrain. Het walnoothout uit de keuken is ook hier gebruikt. Samen met de strakke handvatten in het barmeubel creëert het een eigentijdse, warme uitstraling.

Sport in de gym, stoom in de sauna of zwem in het water – deze villa in Laren past als een perfect, hedendaags maatpak. Een goede snit, een traditionele herkomst en een eigentijds karakter.

Fotografie door Merijn Roest and Peter Baas

FORMANI referentie ontwerp project Villa 't gooi
Zwarte deurkruk op rozet - FORMANI

Ontdek meer over onze TENSE hardware serie.
De TENSE series is een totaal concept, bestaande uit luxe deurbeslag, raambeslag, en meubelbeslag en andere accessoires. Wil je meer te weten komen over onze hardware series? Vraag onze catalogus hier aan of bekijk onze collectie pagina.

Villa 't Gooi referentie project FORMANI
Deurkruk op rozet mat zwart
BB105 deurkruk op rozet mat zwart

Wishlist login

of maak een Wishlist account

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en minimaal 1 hoofdletter en kleine letter bevatten.