Formani stories
Overzicht

VILLA (Tense series) Vinkeveen, The Netherlands

Een villa op maat, waarvan het interieur moet baden in daglicht, omgeven door tuin die rust en privacy waarborgt. Dat is de gedachtegang achter het ontwerp van deze villa in Vinkeveen. Een residential project van Studio Kabaz. Na een radicale verbouwing is het resultaat van het totale ontwerp een grote, lichte ruimtelijke villa.

Om dit resultaat te realiseren is er gekozen voor natuurlijke tinten en materialen, natuursteen, stalen kozijnen en veel glas. De donkere toegepaste tinten behoren tot de opvallende accenten in het interieur. Hierbij zijn ook de zwarte deurkrukken van de Tense series by Bertram Beerbaum toegepast. Het gebruik van de zwarte deurkrukken, grepen en raamkrukken draagt bij aan de grootsheid die de woning uitstraalt.

De collectie Tense bewijst Kameleon-achtige trekjes te hebben door haar multifunctionele toepasbaarheid. Ook deze serie bestaan uit een volledig concept van deur-, raam- en meubelbeslag, aangevuld met accessoires, waardoor deze serie kan worden doorgetrokken in het gehele interieur.