"Een deurkruk is als een juweel, altijd zichtbaar in je huis. We hebben gekozen voor een zuiver, maar stevig design. De technologie is verborgen in het conische deel, zodat er geen rozet nodig is"


 

FORMANI by Osiris Hertman

Osiris

Hertman

Born: Tillburg, 1972

Design philosophy: Ik verwerk graag invloeden van de natuur in mijn interieurs, natuur is essentieel. Je kunt veel leren van de natuur: de warmte, de zachtheid die verborgen zit in harde materialen, de flexibiliteit en de samenhang. Elk detail is in harmonie met al het andere.

Designed for FORMANI:

 

Voor Osiris Hertman draait het allemaal om het creëren van harmonie tussen architectuur en interieur design. Door zoveel mogelijk te werken met natuurlijk licht in combinatie met zorgvuldig gekozen ambachtelijke, intense en donkere materialen vindt hij telkens weer de balans tussen (ingetogen) luxe en rust. Details leveren een wezenlijke bijdrage aan deze balans en zo is ook de CONE hardware collectie ontstaan. De deurkruk geeft toegang tot iets kostbaars en mag daarom een ingetogen maar aanwezig sieraad zijn. Het brengt je even naar het nu met je aandacht. Het unieke design, dat geïnspireerd is door de greep van een kluis, de technische perfectie en de kwaliteit van de CONE deurkruk zorgen voor eenheid, balans en functionaliteit. Een co-creatie welke perfect aansluit bij de design filosofie van zowel Osiris Hertman als FORMANI.  

FORMANI_PORTRET OSIRIS-2098 (HR).jpg

IN onze COLLECTIe

Wishlist login

of maak een Wishlist account

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en minimaal 1 hoofdletter en kleine letter bevatten.